Sastojci:
- 300 g dimljenog lososa
- 200 g kukuruza šećerca
- 4 šargarepe
- 200 g graška
- 400 g krompira
- 200 g kiselih krastavaca
- 300 g posnog majoneza
- mešavina začina, biber
Priprema:
1. Kisele krastavce i dimljenog lososa iseći na kockice.
3. Grašak i kukuruz šećerac takođe obariti i ocediti od suvišne tečnosti.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti kisele krastavce, dimljeni losos, šargarepu, krompir, grašak i kukuruz šećerac.
5. Dodati posni majonez, začine po ukusu i polako promešati kako bi se dobila ujednačena smesa.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)