Sastojci:
- 4 veća krompira
- 1 manja glavica crnog luka
- 1 manja glavica crvenog luka
- 1 veća konzerva tunjevine
- 4 jajeta
- 150 g majoneza
- 1 dl pavlake
- 2 kašike soka od limuna
- so, biber
Priprema:
1. Krompir oguliti i obariti u slanoj vodi, zatim ga ocediti i ostaviti da se ohladi. Ohlađeni krompir izrendati na krupno rende.
3. Jaja obariti a potom ih oljuštiti i izrendati na krupno rende. Tunjevinu izvaditi iz konzerve i ocediti od suvišne masnoće.
4. U većoj posudi sjediniti krompir, jaja, tunjevinu, crni i crveni luk. Preliti mešavinom majoneza i pavlake, dodati sok od limuna i začine po ukusu.
5. Polako promešati kako bi se dobila ujednačena smesa a potom ostaviti u frižideru da se ohladi.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)