Sastojci:
- 300 g šećera
- 2 dl mleka
- 250 g margarina
- 500 g mlevenog keksa
- 2 kašike ruma
- 50 g čokolade
- 500 g očišćenih višanja
- 2 šlaga
Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi sjediniti mlako mleko, šećer, mleveni keks, margarin i rum, te dobro izmešati.
3. Na tacnu za kolač staviti prvo smesu od čokolade i formirati željeni oblik. Zatim naneti fil od višanja i ravnomerno rasporediti.
4. Šlag pipremiti prema uputstvu sa kesice te premazati kolač.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)