Sendviči

Sendviči

Autor: | 15/03/2014

0

Potrebno je:

  • jedan baget
  • 300 g Moja Kravica KUHINJICA Sitnog sira
  • 5 čeri paradajza
  • masline
  • person
  • radič
  • Moja kravica beli sir
  • 5 šnita pančete pečene
  • 3 čena belog luka
  • malo maslinovog ulja

Priprema:

Baget isecite na šnite. Namažite svako parče sa malo ulja i stavite hleb u rernu, na 200 stepeni 7 minuta. Kada postane hrskav, natrljajte svako parče čenom belog luka. Za to vreme ispecite slaninu. Na svako parče stavite šnitu pečene slanine, preko Moja Kravica KUHINJICA Sitnog sira malo radiča ili peršuna, kolut čeri paradajza, kockicu trvdog sira i na kraju maslinu. Sve povežite čačkalicom.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti