Potrebno je:
- jedan baget
- 300 g Moja Kravica KUHINJICA Sitnog sira
- 5 čeri paradajza
- masline
- person
- radič
- Moja kravica beli sir
- 5 šnita pančete pečene
- 3 čena belog luka
- malo maslinovog ulja
Priprema:
Baget isecite na šnite. Namažite svako parče sa malo ulja i stavite hleb u rernu, na 200 stepeni 7 minuta. Kada postane hrskav, natrljajte svako parče čenom belog luka. Za to vreme ispecite slaninu. Na svako parče stavite šnitu pečene slanine, preko Moja Kravica KUHINJICA Sitnog sira malo radiča ili peršuna, kolut čeri paradajza, kockicu trvdog sira i na kraju maslinu. Sve povežite čačkalicom.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)