Sastojci:
- 250 g kukuruza
- 100 g šampinjona
- 1 glavica luka
- 5 dl goveđe supe
- 5 dl mleka
- 2 krompira
- 1/2 veze peršuna
- 1 dl biljne pavlake
- 4 kašike ulja
- 2 kašike brašna
- začin C
Priprema:
1. Krompir, šampinjone i crni luk iseći na kockice, a peršun sitno iseckati.
3. U ključalu čorbu dodati kukuruz, krompir i šampinjone, pa kuvati dok povrće ne omekša.
4. U gotovu čorbu umešati biljnu pavlaku, začiniti je po ukusu i posuti peršunom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)