Ovaj ukusan paprikaš sa šampinjonima možete napraviti i od više vrsta pečuraka.
Sastojci:
4-5 kašika ulja
2 glavice crnog luka
500 g šampinjona
1 čen belog luka
2 veća krompira
1 jaje
3-4 kašike brašna
začini: mlevena paprika, lovorov list, biber, so, ljuta paprika, peršunov list, origano
Priprema:
1. Na vrelom ulju propržiti sitno iseckan crni luk. Kada porumeni, dodati alevu papriku, iseckane šampinjone, lovorov list i usitnjen beli luk. Dinstati dok ne ispari voda.
3. Umutiti jaje sa brašnom i u malo vode skuvati knedlice na uobičajen način.
4. Baren krompir i knedlice staviti u šampinjone.
5. Začiniti po ukusu, naliti vodom u kojoj su se kuvale knedlice i krčkati oko pet minuta. Posuti peršunovim listom.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)