pakovanje špageta
1 tikvica
1 pavlaka
3 trouglića topljenog sira
malo mleka
parmezan
so, biber
ulje
Priprema:
1. Tikvicu isecite na kockice ( ili izrendajte ) i propržite u vrelom ulju. Posolite i pobiberite po ukusu.
2. Topljeni sir razmutite u šolji mleka pa dodajte tikvicama. Neka se sve zajedno malo prokrčka.
3. Špagete posebno skuvajte prema upustvu sa pakovanja.
4. Sjedinite sos sa špagetama i dodajte 1 pavlaku.
5. Služite dok je još toplo.
6. Odozgo pospite parmezanom.
Pročitajte još
Rokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)