Sastojci
800 g barenog mladog sitnijeg krompira
200 g kuvanog belog pasulja
2 kašike ulja
1 kesica krem supe od pečuraka
300 ml bujona
so
biber
2 jaja
Priprema
Supu razmutiti u bujonu i skuvati. Povrće poređati u nauljenu đuveč tepsiju i začiniti. Umutiti jaja sa mlekom, uliti krem supu, promešati i preliti povrće. Zapeći u rerni na 200 Celzijusovih stepeni, zatim izvaditi, ohladiti, iseći i servirati na tanjir.
Pročitajte još
Recept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)