Sastojci
300 g šampinjona
50 g margarina
3 kašike brašna
1 manja glavica crnog luka
1 l vode
sok od 1/2 limuna
po ukusu soli
suvi biljni začin
celer
biber
bosiljak
Priprema
Kad je iz mase isparila gotovo sva voda, dodati brašno, malo propržiti, pa naliti vodom i dodati so, biber, limunov sok i začine po ukusu. Gotovu čorbu, po želji, posuti sitno seckanim peršunom.
Pročitajte još
Recept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)