Sastojci
2 pileća prsa bez kožice, kuvana
1 avokado
1 kašika soka od limete
½ glavice crnog luka, iseckan
8 čeri paradajza, presečenih na pola
Priprema
2. Izgnječite avokado, dodajte sok limete i mešajte dok smesa ne postane glatka i ujednačena.
3. Dodajte u ovu avokado mešavinu seckan crni luk, čeri paradajz i piletinu.
4. Posolite po ukusu i služite.
Pročitajte još
Rokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)