Sastojci:
3 pudinga od vanile
1,3 l mleka
5 dl slatke pavlake
500 g ”pti ber” keksa
100 g čokolade
6 kašika šećera
Priprema:
1. U šerpu sipati 8 dl mleka, dodati šećer i ostaviti da proključa.
3. Slatku pavlaku umutiti u čvrst šlag, dodati u ohlađen puding i dobro izmešati.
4. ”Pti ber” keks umakati u mleko i slagati na tacnu za kolač. Premazati sa malo pripremljenog fila i opet slagati natopljen keks. Postupak ponavljati dok se ne utroši pripremljen materijal, a završiti keksom.
5. Čokoladu otopiti na pari i preliti preko kolača. Ostaviti u frižider da se stegne, a zatim iseći na kocke i poslužiti.
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)