Sastojci za jednu osobu:
- 220 g fileta orade
- 100 g spanaća
- 30 g zelenih maslina
- 30 g crnih maslina
- 30 g čeri paradajza
- 30 g kapra
- maslinovo ulje po potrebi
- sok od limuna po ukusu
- so i biber po želji
Priprema:
Filete orade očistite od sitnih kostiju, posolite, zabiberite i ispecite u tiganju. Spanać začinite po ukusu maslinovim uljem i limunovim sokom. Masline, čeri paradajz i kapar isecite na polovine, začinite sokom od limuna i narendajte malo kore. Nalijte maslinovim uljem da dobijete preliv.
Na tanjir servirajte spanać, preko njega stavite filete orade i zalijte ‘Nicoise’ dresingom.
Recepti: kuvar Igor Belošević - restoran „Grafičar“
Foto: Mirko Tabašević
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)