Sastojci:
1 plavi patlidžan
1 krompir
2 jajeta
50 g švapskog sira
50 g feta sira
0,5 dl pavlake
30 g majoneza
so, biber
Priprema:
1. Patlidžan oprati i ispeći zajedno sa ljuskom u rerni. Zatim ga oljuštiti, ocediti od tečnosti i samleti. Krompir oguliti, iseći na kocke, obariti u slanoj vodi, a potom ispasirati.
2. Jaja obariti, oljuštiti i izrendati na sitno rende.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti samleveni patlidžan, pasirani krompir, rendana jaja, majonez, švapski i feta sir i pavlaka. Dodati začine po ukusu i dobro izmešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)