Sastojci:
500 g krompira
3 šargarepe
1 dl mleka
1 dl neutralne pavlake
50 g putera
1 kašičica kima
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Krompir i šargarepu očistiti i iseći na kockice.
2. U odgovarajuću šerpu staviti krompir i šargarepu, naliti vodom i kuvati dok ne omekšaju.
3. Zatim povrće procediti i ispasirati, pa vratiti u tečnost u kojoj se kuvalo.
4. Dodati neutralnu pavlaku, mleko, kim, začine po ukusu i kratko prokuvati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)