Jelena Đoković izašla Karleuši na crtu: Iste papuče nose na dva potpuno različita načina, ko ih bolje kombinuje?

Jelena Đoković izašla Karleuši na crtu: Iste papuče nose na dva potpuno različita načina, ko ih bolje kombinuje?

Autor: | 20/06/2024

0

Jelena Karleuša i Jelena Đoković nose isti model papuča

Pre nekoliko dana Jelena Đoković je sve iznenadila kada je na jedno venčanje održano pod vedrim nebom došla u – papučama. Nije baš uobičajena obuća za tako svečane prilike, zar ne?

No, supruga najboljeg tenisera sveta poznata je po savršenom kombinovanju elegantne klasike i nonšalancije, pa je i ovog puta napravila presedan.

Instagram

 

Drugo, to nisu bilo kakve papuče... Reč je o hit modelu kuće “Hermes”, koji je prošle sezone ušetao na ulice svetskih metropola i postao toliko tražen da ga viđamo i ovog leta.

Prvi model, Oran, bio je ravan, dok novi, Oasis, ima nisku štiklu. Oba imaju prednji deo u obliku slova H i prave se u više boja.

Pročitajte: Omražena kombinacija sa kojom treba biti oprezan - Jelena Đoković se usudila da spoji teksas sa teksasom

Udobne i lagane, papuče su postale pravi hit među influenserkama i poznatim damama, pa smo ih tako videli i na nogama Jelene Karleuše, koja je gradom prošetala u ravnom modelu.

Instagram

 

Njenoj imenjakinji Đoković više odgovara par Oasis, pa ga je tako ponovila i pre dve večeri na beogradskom koncertu Nika Kejva.

U večernjoj varijanti papuče je iskombinovala sa dugom crnom haljinom i “Saint Laurent” tašnom u bež nijansi. Uz sve se slažu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ako su vam papuče privukle pažnju, reći ćemo vam i cenu. Model sa štiklom košta oko 800 evra, dok je ravan nešto jeftiniji.

Ko bolje kombinuje Hermes papuče?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još