Smelo ili originalno: Da li biste se usudili da kopirate letnji stajling Snežane Dakić

Smelo ili originalno: Da li biste se usudili da kopirate letnji stajling Snežane Dakić

Autor: | 19/06/2024

0

Snežana Dakić godinama važi za ženu koja je uvek u trendu. U njenom garderoberu nalaze se firmirani odevni komadi koje bi većina žena poželela da ima.

M.M. ATAImages

 

Popularna voditeljka sinonim je za eleganciju i dobar ukus, a budući da ima zavidnu figuru slobodno može da obuče sve što poželi.

Pročitajte: Kratak šorts o kojem bruji Beograd - Da li je ovo najizazovnije izdanje ministarke Dubravke Đedović

Ipak, mora se priznati da Snežana Dakić ume da privuče pažnju i intrigantnim odevnim kombinacijama, koje bi se malo ko usudio da ponese.

Upravo jedan takav, nesvakidašnji letnji stajling predstavila je na fotografijama sa odmora, koje je podelila sa pratiocima na Instagramu.

U prvom planu našao se komad koji retko ko poseduje – jednodelni biciklistički šorts.

Instagram

 

Da je nimalo ne zanima „šta će narod reći”, jasno se može zaključiti i kroz poruku koju je napisala:

- Postani onaj ko jesi. Čovek se stalno menja i to je jedino normalno. I dobro je kad se menja nabolje: da više prihvata neminovnosti, da je tolerantniji i prilagodljiviji. Da je manje reaktivan, to jest u otporu prema svemu (od vremena i gužve u saobraćaju, do svega što mora da uradi tog dana).

Instagram

 

- Prihvatanje svojih osećanja, i tuđih, odbacivanje reakcija ega puno pomaže u postizanju mira i radosti. Od nas zavisi – poručila je Snežana Dakić koja zaslužuje sve pohvale za izgled i originalnost. 

Instagram


 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još