Svi se skidaju, a ona drži modne lekcije i kada je zakopčana do grla: Melanija Tramp u sasvim običnom, ali moćnom izdanju

Svi se skidaju, a ona drži modne lekcije i kada je zakopčana do grla: Melanija Tramp u sasvim običnom, ali moćnom izdanju

Autor: | 22/06/2024

0

Stajling Melanije Tramp oduševio svet

Iako više nije prva dama, ne prestaje da intrigira javnost. Možda i zato što je retko viđamo otkako je izašla iz Bele kuće, pa je svako novo pojavljivanje pravi praznik za oči.

U svakom slučaju, Melanija Tramp ostavila je utisak dok je njen suprug, kontroverzni tajkun i jedan od najbogatijih ljudi današnjice, bio predsednik Sjedinjenih Država.

Tasos Katopodis/Getty Images

 

Bez obzira na njegovu reputaciju, zgodnu Slovenku i naturalizovanu Amerikanku mnogi s razlogom smatraju ikonom stila našeg doba.

Pročitajte: Melanija Tramp izašla iz ilegale, ostavila Ameriku bez teksta i zadala još jednu modnu lekciju

Pre nekoliko dana Melanija je snimljena ispred kule „Tramp“ na Menhetnu.

Paparaci su je jedva uhvatili dok je izlazila iz limuzine jer je bila okružena čitavim odredom telohranitelja, ali uspeli su da naprave dovoljno dobre kadrove za procenu modnog izdanja.

Profimedia

 

I ovog puta je briljirala. Ključ elegancije je u jednostavnosti, pokazala je po ko zna koji put u čisto beloj kombinaciji od glave do pete, zakopčana do grla.

Iako je u Njujorku tog dana bilo veoma toplo i sunčano, komadi koji su prekrivali skoro svaki deo tela očigledno su joj prijali.

Profimedia

 

Košulja, pantalone, baletanke – sve je bilo belo. Luksuzni dodir ovom naizgled običnom, ali efektnom izdanju dala je torba. I to ne bilo kakva...

Pročitajte: Ima 54 godine i struk na kome joj svi zavide - Melanija Tramp vitku liniju duguje ishrani po pravilu broja 7

Savršeni stajling Melanije Tramp kompletirala je čuvena „birkinka“ kuće "Hermes". Cena ovog modela iznosi oko 30.000 dolara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tasos Katopodis/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti