Petsi Kensit: Nakon tri operacije tumora spremna za dvostruku mastektomiju

Petsi Kensit: Nakon tri operacije tumora spremna za dvostruku mastektomiju

Autor: | 07/10/2013

0


Britanska glumica Petsi Kensit (45), najpoznatija po ulozi u filmu "Smrtonosno oružje 2", otkrila je da je hitno morala na histerektomiju nakon što su joj doktori otkrili dva tumora.
Petsi Kensit ostala je bez majke Margi nakon što je izgubila dugogodišnju bitku s rakom, kad je imala samo 24 godine.
U novoj autobiografiji "Absolute Beginner" Petsi je otkrila da svojim sinovima Džejmsu (20) i Lenonu (14) nije htela da kaže za rak, jer je znala kako takva situacija može biti teška za decu, budući da je i sama to prošla sa svojom majkom.
- Kao samohrana majka svesna sam toga da svojim sinovima moram da budem majka, a ne prijateljica. Videla sam previše bolesti kad sam bila dete i nisam htela svoju decu da izložim nečem sličnom - objasnila je.
Između ostalog, Petsi je otkrila da su tumori bili toliko veliki da je izgledala kao da je u sedmom mesecu trudnoće.
Njeni problemi sa zdravljem počeli su 2011. godine, kad su doktori na rutinskom pregledu otkrili cistu na jajniku. Nakon ultrazvuka se pokazalo da zapravo ima tumor, koji je uklonjen i pokazalo se da je benigan.
Ali, ovog leta doktori su otkrili nova dva tumora nakon što je zvezda filma Smrtonosno oružje 2 primljena u bolnicu zbog upale pluća. Hitno je morala na operaciju, odnosno na histerektomiju.
Petsi je priznala da je primetila otekline u stomaku, dodavši da je na kraju dana izgledala kao da je u sedmom mesecu trudnoće, što ju je podsetilo na ono što je njena majka prošla. Otkrila je i da je spremna na dvostruku mastektomiju ako se utvrdi da nosi gene zbog kojeg bi mogla da oboli.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još