U porodicu proslavljenog košarkaša uskoro stižu rode: Nikola i Natalija Jokić čekaju drugo dete?

U porodicu proslavljenog košarkaša uskoro stižu rode: Nikola i Natalija Jokić čekaju drugo dete?

Autor: | 16/06/2024

0

Nikola Jokić čeka drugo dete

Na Gradskom hipodromu u Somboru danas je održan treći trkački dan, a učestvovala su i grla iz štale Nikole Jokića, centra Denver Nagetsa.

NBA zvezda i jedan od najboljih košarkaša sveta na događaj je došao sa suprugom Natalijom, a ako je verovati njenoj divnoj haljini koja je pratila liniju tela, njih dvoje uskoro će ponovo postati roditelji.

Profimedia

 

Iako zvanične potvrde još nema, domaći portali preneli su ovu lepu vest pozivajući se na upućene izvore. No, ako je verovati fotografijama sa lica mesta, informacija bi mogla da bude tačna.

Pročitajte: Nikola Jokić otvorio dušu - Ne volim ovaj život, želim da me dete pamti kao oca, a ne kao košarkaša

Supruga proslavljenog košarkaša i velikog zaljubljenika u konje pratila je trke u letnjoj kreaciji koja je otkrivala stomak, a fotografi su uspeli da je slikaju kada je dolazila na hipodrom.

Matthew Stockman/Getty Images

 

Nikola i Natalija venčali su se u oktobru 2020, a u septembru naredne godine dobili ćerku Ognjenu, koja tati često krade šou na utakmicama. Po svemu sudeći, neodoljiva devojčica uskoro će dobiti društvo za igru.

Pročitajte: Ovo je kuća Nikole Jokića u koju je uložio mnogo - Komšije u Somboru otkrile istinu o njegovoj porodici

Jokić je ovih dana u žiži domaće javnosti jer se našao na spisku igrača koji će nastupati za Srbiju na Olimpijskim igrama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti