Poslednja želja Bore Đorđevića rasplakaće svakog, ovo je i više nego zaslužio

Poslednja želja Bore Đorđevića rasplakaće svakog, ovo je i više nego zaslužio

Autor: | 23/08/2024

1

Već tri dana frontmen grupe "Riblja čorba" nalazi se na bolničkom lečenju u Ljubljani zbog opstruktivne bolesti pluća koja se pogoršala.

Najveća želja Bore Đorđevića u ovom trenutku je da se njegovo zdravstveno stanje poboljša, ali pored nje ima još jednu koju žarko priželjkuje da mu se uskoro ostvari.

Antonio Anhel / Ata images

 

Poslednji put popularni muzičar se pojavio u javnosti 1. jula na koncertu, gde je, uprkos narušenom zdravlju, uspeo da izvede svoj nastup.

Iako se već neko vreme borio s različitim zdravstvenim problemima, Bora je poslednjih godina bio izuzetno aktivan na koncertnim binama, ne prestajući da oduševljava publiku svojom energijom i harizmom.

Jedan od koncerata koji je privukao veliku pažnju održan je u martu 2023. godine u njegovom rodnom Čačku. Tom prilikom Bora je dao intervju u kome je podelio svoju najveću želju – da mu bude ispunjena za života.

- Rođen sam u Čačku i bio sam veoma uzbuđen kada sam prošle godine dobio priznanje počasnog građanina.

Pročitajte: Crne slutnje su se obistinile, Bori Đorđeviću se bore za život, sati su u pitanju

Ja sam Čačanin na privremenom radu tamo negde napolju, svi mi koji smo van Čačka jednog dana ćemo se vratiti na padine Jelice da ostanemo za stalno u Čačku - rekao je Bora za "Ozzon press".

Zatim je istakao da je upoznat sa namerama čelnika grada Čačka da neka ulica ili deo ovog grada dobije ime po njemu:

Privatna Arhiva

 

- To priznanje obično daju posthumno, a meni to posthumno ne znači mnogo jer neću znati. Voleo bih da doživim tako nešto u Čačku.

Doduše, imam nešto slično u beogradskom Zoološkom vrtu, tamo postoji staza koja se zove Borino sokače - rekao je Bora tom prilikom.

Komentari (1)

Loading
Tamara Roksandić Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti