Prijatelj Bore Đorđevića u suzama, jedva izustio: Naš Bora...

Prijatelj Bore Đorđevića u suzama, jedva izustio: Naš Bora...

Autor: | 25/08/2024

0

Zdravstveno stanje Bore Đorđevića veoma je narušeno poslednjih pet dana zbog čega se poznati roker nalazi u bolnici u Ljubljani.

Iz dana u dan, situacija je sve teža, a njegov menadžer Bane Obradović javnost svakodnevno obaveštava o novostima koje nas mnogo brinu.

Goran Antley / m24 Salomon / Profimedia

 

Prema poslednjim informacijama, legendarni muzičar je priključen na respirator zbog komplikacija sa opstruktivnom bolešću pluća.

Sada se za domaće medije oglasio i Borin blizak prijatelj, Gale iz grupe Kerber, koji je otkrio da se čuo sa Banetom Obradovićem, menadžerom grupe "Riblja čorba".

- Čuo sam se danas sa njegovim menadžerom. Nije Bora dobro, nikako nije dobro. Ne bih otvarao previše tu priču, ne vidim kako bi mogao da ozdravi.

Pročitajte: Zbog Bore Čorbe plače ceo region! Poruke stižu sa svih strana - Tvoj Čačak...

On je stvarno veliki borac, mi smo dobri drugari. Nisam mogao do njega da dođem, baš je bolestan, u bolnici je, u Sloveniji. Nema onih pozitivnih vibracija da će to izaći na dobro - rekao je Gale.

- Nadam se i molim Bogu, ali nije dobro... Ništa trač ni preuveličavanje. Naš Bora stvarno nije dobro - iskren je bio Gale koji je bio na ivici suza.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Radule Perisic/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti