Isidora Trifunović neposredno pre porodičnog skandala dobila otkaz

Isidora Trifunović neposredno pre porodičnog skandala dobila otkaz

Autor: | 24/10/2024

0

Otkaz Isidore Trifunović desio se neposredno pre nego što je došlo do rasprave koja je kulminirala u svađu u porodičnom domu na Voždovcu.

Preksinoć je Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru za porodično nasilje, nakon čega su oboje završili u policijskoj stanici.

Instagram

 

Utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela, ali je voditeljka hitno prebačena u imigracioni centar, odakle je sada već verovatno i otišla nazad u rodnu Hrvatsku.

Naime, ona je u Srbiji boravila ilegalno jer nije imala ni srpsko državljanstvo, ni dozvolu za rad. 

Iako je zgodna plavuša skrenula pažnju javnosti na sebe kada je stupila u brak sa 23 godine starijim glumcem, ona je i pre toga bila prisutna u medijima.

Naime, Mijanovićeva je radila kao voditeljka na jednoj kablovskoj televiziji, na kojoj je nadavno dobila otkaz.

Pročitajte: Poslednja fotografija Isidore Trifunović otkriva šta se dešavalo u porodičnom domu

- Kada je počela da radi na televiziji, sve je funkcionisalo kako treba. Međutim, u jednom momentu je počela neozbiljno da shvata posao i neretko je kasnila. To je bio razlog zbog kog je dobila otkaz - rekao je izvor.

Otkaz Isidore Trifunović dogodio se neposredno pre porodičnog skandala pa su mnogi pomislili da je možda to jedan od okidača za raspravu.

Instagram

 

Podsećanja radi, Sergej i njegova još uvek zakonita supruga venčali su se u opštini pre samo osam dana, te ništa nije ukazivalo na ovakav scenario.

Akteri ove priče se još uvek nisu oglašavali, a glumac tokom jučerašnjeg dana nije napuštao stan na Voždovcu, verovatno ne želeći da ga bilo ko upita nešto ili slika.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Amir Hamzagic/ATAImages, isismo/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti