Ana Pendić obukla suprugovo odelo staro 19 godina, šiveno za svadbu Sandre Meljničenko

Ana Pendić obukla suprugovo odelo staro 19 godina, šiveno za svadbu Sandre Meljničenko

Autor: | 24/09/2024

0

Ana Pendić trudi se da nakon porodične tragedije koja im se dogodila pre nekoliko meseci, kada je njena zaova izgubila život, nastavi sa normalnim životom.

Nova televizijska sezona je počela, a sa njom snimanja nove špice i svašta nešto drugo, a stajling Ane Pendić upravo za jedno snimanje izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako smo navikli da je uvek u haljinama koje ističu njenu savršenu figuru, ovog puta voditeljka se odlučila za izađe iz svoje zone komfora i obuče nešto što do sada nikada nije.

Naime, stajling Ane Pendić je pravi muški - crno odelo i leptir-mašna, a damsku notu daje mu samo tanak YSL kaiš koji je zaokružio autfit.

Ništa ni to ne bi bilo čudno jer joj i ovakva modna kombinacija savršeno stoji da nije otkrila čije je to odelo, kao i koliko godina je staro:

Pročitajte: Tri meseca posle porodične tragedije Ana Pendić iskreno priznaje - Bilo je užasno, našoj ćerki su govorili...

- Fun fact - ne morate uvek kupovati nove krpice da biste bili lepi i zadovoljni sobom! Ovo odelo sam pozajmila (bez dozvole) od mog muža, staro je 19 godina i šiveno je po meri za svadbu Sandre Meljničenko.

 

 

Kada neko ima stila i ukusa, ume sve da ukombinuje, što je voditeljka sada dokazala. Ne treba se opterećivati konfekcijskim brojevima, krojevima i materijalima.

I modni kritičari složni su u tome da je ovaj stajling Ane Pendić pun pogodak kada želite da izađete iz okvira i šablona i zablistate na malo drugačiji način.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti