Stajling Jelene Stupljanin možete pozajmiti iz ormana vašeg muža, kombinacija nije za svaku damu

Stajling Jelene Stupljanin možete pozajmiti iz ormana vašeg muža, kombinacija nije za svaku damu

Autor: | 07/10/2024

0

Sinoć je u Zvezdara teatru premijerno izvedena predstava "Udovica živog čoveka" koja je okupila veliki broj glumaca na jednom mestu.

Osim sjajnog glumačkog ostvarenja, stajling Jelene Stupljanin svakako je jedna od najkomentarisanijih tema.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumica se pojavila na vratima kultnog pozorišta sa širokim osmehom na licu i pomalo ekstravagantnim autfitom koji je savršeno ponela.

Naime, ona se ovog puta odlučila za potpuno muški imidž koji je kompletirala kravatom. "Oversized" sive pantalone širokog kroja uklopila je sa jarkocrvenom košuljom, takođe nekoliko brojeva većom.

Od asesoara ponela je samo pismo-tašnicu u crnoj boji, identičnoj kao i visoke potpetice kojima je razbila takozvani muški izgled.

Stajling Jelene Stupljanin kod modnih kritičara naišao je isključivo na komplimente jer su stava da ne može svaka dama da ponese ovako dobro takav stil.

Pročitajte: Jelena Stupljanin - Ne mogu da zatrudnim, teško se borim...

Juče uveče popularnoj glumici društvo nije pravio dugogodišnji izabranik i suprug Bojan Dimitrijević jer vredno radi na njegovom novom ostvarenju.

Naime, za kraj oktobra zakazana je premijera nove predstave u Teatru na Brdu, u kojem on igra jednu od glavnih uloga pored Anice Dobre, Mine Sovtić i Mirjane Karanović.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jedva čekamo da vidimo kakav stajling za to posebno veče priprema Jelena, koja će sigurno biti na visini modnog zadatka baš kao i svaki put.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još