Ruska salata je kraljica svih prazničnih trpeza, ali i inače mnoge domaćice obožavaju da je prave bez specijalnog povoda.
Ipak, ono što mnoge domaćice nisu isprobale je kako pakovano povrće za pomenutu salatu iskoristiti na nešto drugačiji način, a recept Marije Veljković je jedan od primera kako uživati u čaroliji ukusa.

Voditeljka je već postala poznata po tome da je vrhunska kuvarica te sve svoje recepte deli javno na društvenim mrežama dok joj druge domaćice isključivo udeljuju komplimente kada je reč o kuvanju.
Sada je pokazala kako ona priprema povrće iz ruske salate sa ribom, posnu verziju a kako nam se bliži Uskršnji post vredi ga isprobati.
Recept Marije Veljković se brzo priprema, a od sastojaka vam je potrebno:
pomorandža
praziluk
beli luk
maslinovo ulje
riba
mešavina povrća (može kupovna a možete i sami po izboru obariti krompir, šargarepu, grašak)
Pročitajte Mariju su posle razvoda spajali sa njim, a danas je baš on Rastku kum
Priprema:
Izdinstati praziluk pa dodati mešavinu povrća u tiganj, poklopiti i pustiti da se dinsta. Iscediti pola pomorandže pa dodati ribu (po želji, najbolje oslić ili losos).
Prethodno pripremiti marinadu od maslinovog ulja, druge polovine ceđene pomorandže i belog luka kojom ćete premazati ribu u tiganju.
Riba je izdinstana kada počne da se odvaja viljuškom u tiganju, od začina možete dodavati po želji, i savršen ručak je pripremljen.
Slične Vesti
Pročitajte još
Ovde je rođena i odrasla Lepa Brena, sušta suprotnost luksuzu u kom danas uživa FOTO
Kuća Lepe Brene, u kojoj je živela sa porodicom, bila je sušta suprotnost luksuzu u kome danas živi
13/04/2025
Saznajte višeVaga je pokazala 20 kilograma manje, Anastasijina dijeta stvarno deluje
Dijeta Anastasije Gudelj daje odlične rezultate
13/04/2025
Saznajte višeRecept Zorice Brunclik za ribu iz rerne, gurmanluk u par koraka
Recept Zorice Brunclik za ribu u soli
13/04/2025
Saznajte višeKuhinja slavne glumice izazvala lavinu komentara: Svi gledaju samo u pločice
Kuhinja u žutoj boji je apsolutni hit ove sezone
12/04/2025
Saznajte više
Komentari (0)