Mnoga deca ne vole ribu, ali po receptu Marije Veljković poješće sve iz tanjira

Mnoga deca ne vole ribu, ali po receptu Marije Veljković poješće sve iz tanjira

Autor: | 22/02/2025

0

Ruska salata je kraljica svih prazničnih trpeza, ali i inače mnoge domaćice obožavaju da je prave bez specijalnog povoda.

Ipak, ono što mnoge domaćice nisu isprobale je kako pakovano povrće za pomenutu salatu iskoristiti na nešto drugačiji način, a recept Marije Veljković je jedan od primera kako uživati u čaroliji ukusa.

Instagram

 

Voditeljka je već postala poznata po tome da je vrhunska kuvarica te sve svoje recepte deli javno na društvenim mrežama dok joj druge domaćice isključivo udeljuju komplimente kada je reč o kuvanju.

Sada je pokazala kako ona priprema povrće iz ruske salate sa ribom, posnu verziju a kako nam se bliži Uskršnji post vredi ga isprobati.

Recept Marije Veljković se brzo priprema, a od sastojaka vam je potrebno:

pomorandža

praziluk

beli luk

maslinovo ulje

riba

mešavina povrća (može kupovna a možete i sami po izboru obariti krompir, šargarepu, grašak)

Pročitajte Mariju su posle razvoda spajali sa njim, a danas je baš on Rastku kum

Priprema: 

Izdinstati praziluk pa dodati mešavinu povrća u tiganj, poklopiti i pustiti da se dinsta. Iscediti pola pomorandže pa dodati ribu (po želji, najbolje oslić ili losos).

Prethodno pripremiti marinadu od maslinovog ulja, druge polovine ceđene pomorandže i belog luka kojom ćete premazati ribu u tiganju.

DA LI POVRĆE ZA RUSKU MOŽE I U DRUGA JELA? I DA LI STE PROBALI DA RIBU SPREMITE SA POMORANDŽOM UMESTO SA LIMUNOM? . #viral #cookingathometiktok #fypシ゚ ♬ In The Kitchen - Giulio Cercato

Riba je izdinstana kada počne da se odvaja viljuškom u tiganju, od začina možete dodavati po želji, i savršen ručak je pripremljen.

Komentari (0)

Tamara Roksandić Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti