Sastojci:
- 2 jajeta
- 3 paradajza
- 1 glavica crvenog luka
- 2 konzerve tunjevine
- 4 kisela krastavca
- 1,5 dl biljne pavlake
- 100 g majoneza
- 300 g spiralne testenine
- 1 kašika ulja
- mešavina začina, so, biber
Priprema:
1. Testeninu obariti u slanoj vodi, a zatim je procediti, poprskati uljem da se ne slepi, te ostaviti da se ohladi. Jaja takođe obariti.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti obarenu testeninu, tunjevinu, krastavce, paradajz i luk, pa preliti mešavinom biljne pavlake i majoneza te začiniti po ukusu.
4. Obarena jaja iseći uzdužno na kriške i njima dekorisati pripremljenu salatu.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)