Sastojci:
- 1 kg svežih krastavaca
- 4 dl ovčijeg kiselog mleka
- 2 dl kisele pavlake
- 5 čena belog luka
- 100 g oraha
- 5 kašika maslinovog ulja
- 1/2 veze mirođije
- začin C
Priprema:
1. Krastavac oprati i iseći na kockice, beli luk očistiti i sitno iseckati ili zgnječiti, orahe i mirođiju takođe sitno iseckati.
3. Pripremljenom salatom možete napuniti unutrašnjost izdubljenog paradajza i tako je servirati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)