Sastojci:
- 10 jaja
- 150 g putera
- 1 dl pavlake
- 1 kašika senfa
- 1 kašika ajvara
- 1/2 veze seckanog peršuna
- začin C, biber
Priprema:
1. Jaja obariti, ostaviti ih da se ohlade te preseći uzdužno napola i izvaditi žumanca.
3. Pripremljen fi l podeliti na 3 dela, u prvi deo dodati senf, u drugi ajvar, a u treći seckan peršun kako bi se dobila ukupno tri fila.
4. Polovine belanaca pos agati na tacnu za služenje, poslastičarski džak napuniti filom, pa istiskivati manje gomile u
svaku šupljinu belanceta.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)