Sastojci:
- 1 glavica zelene salate - ajsberg
- 300 g paradajza
- 50 g praziluka
- 30 g crvenog luka
- 40 g kukuruza šecerca
- 1 jaje
- 60 g dimljenog lososa
- 1 dl maslinovog ulja
- bosiljak, so, biber
Priprema:
1. Salatu iseckajte na tanke trake, paradajz na kockice, a ostale sastojke takođe na sitne delove.
3. Prelijte salatu začinima. Kao dekoraciju možete dodati pomorandžu, zelene masline i crvenu papriku.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)