Sastojci:
- kozji sir (po mogućstvu francuski tradicionalni Ševr),
- zelena salata,
- cvekla,
- senf dresing,
- krutoni
Priprema:
1. Kozji sir, jedan od autentičnih francuskih specijaliteta, zapecite na krutonima. Servirajte ga na zelenoj salati pomešanoj sa šnitama cvekle i zalijte senf dresingom.
2. Kozji sir se može jesti i sa orasima i medom, ali i sa zelenom salatom i marmeladom od smokava.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)