Sastojci:
- 8 crvenih paprika babura
- 2 konzerve tunjevine
- 300 g feta sira
- 1/2 veze peršuna
- 150 g švapskog sira
- 5 kiselih krastavaca
- začin C, biber
Priprema:
1. Paprike ispeći, oljuštiti i očistiti od semena, peršun i krastavce sitno iseckati, a tunjevinu ocediti od ulja.
3. Na foliju poslagati filete pečene paprike u obliku pravougaonika, premazati ih pripremljenim filom i urolovati.
4. Rolat ostaviti da odstoji u frižideru, a zatim ga iseći na šnite.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)