Sastojci:
- 200 g parmezana u komadu
- 120 g salame
- 220 g švapskog sira
- mešavina začina
- kalupi u obliku fišeka
Priprema:
1. Pleh obložiti papirom za pečenje, a zatim na njemu iscrtati krugove prečnika 9 cm.
3. Švapski sir začiniti mešavinom začina po ukusu. Začinjenim sirom napuniti poslastičarski džak te pomoću njega popuniti fišeke od parmezana.
4. Zimsku salamu iseći na tanke kolutove, a potom svaki kolut saviti u fišek i po jedan utisnuti u sredinu fila od sira.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)