Sastojci:
- 8 parčadi tost hleba
- 200 g dimljenog lososa
- 2 paradajza
- 1 sveži krastavac
- 1 manja crvena paprika
- 4 lista zelene salate
- 3 kašike maslinovog ulja
- 2 čena belog luka
- bosiljak
- mešavina začina
Priprema:
1. Sveži krastavac očistiti i iseći na kockice, paradajz, papriku i dimljeni losos takođe iseckati na manje kocke. Zelenu salatu oprati i iseći na trake.
3. Sjediniti paradajz, papriku, krastavce i dimljeni losos. Dodati maslinovo ulje, bosiljak i začine po ukusu pa promešati.
4. Na svaki trougao staviti pomalo zelene salate, a potom naneti mešavinu povrća i ribe.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)