Brusketi sa dimljenom ribom

Brusketi sa dimljenom ribom

Autor: | 29/05/2013

0

Sastojci:

  • 8 parčadi tost hleba
  • 200 g dimljenog lososa
  • 2 paradajza
  • 1 sveži krastavac
  • 1 manja crvena paprika
  • 4 lista zelene salate
  • 3 kašike maslinovog ulja
  • 2 čena belog luka
  • bosiljak
  • mešavina začina

Priprema:

1. Sveži krastavac očistiti i iseći na kockice, paradajz, papriku i dimljeni losos takođe iseckati na manje kocke. Zelenu salatu oprati i iseći na trake.

2. Tost hleb ispeći u tosteru ili na plotni, a zatim ga natrljati belim lukom. Potom tost dijagonalno preseći napola kako bi se dobili trouglovi.
3. Sjediniti paradajz, papriku, krastavce i dimljeni losos. Dodati maslinovo ulje, bosiljak i začine po ukusu pa promešati.
4. Na svaki trougao staviti pomalo zelene salate, a potom naneti mešavinu povrća i ribe.

Izvor: Dobra hrana

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još