Sastojci:
- 1/2 manje glavice svežeg kupusa
- 300 g majoneza
- 2 šargarepe
- 1 kašika senfa
- 1 kašika šećera
- 1 kašika rendanog korena rena
- 1 kašika sitno seckanog vlašca
- 3 čena belog luka
- 4 kašike balzamiko sirćeta
- mešavina začina
- biber
Priprema:
1. Kupus i šargarepu izrendati, mladi luk iseći na kolutove, a beli luk ispasirati.
2. Posebno umutiti majonez, senf, šećer, balzamiko sirće i začine po ukusu.
3. U većoj posudi sjediniti svež kupus, šargarepu, ren, vlašac i beli luk. Preliti pripremljenom smesom od majoneza i polako promešati da bi se dobila ujednačena masa.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)