Sastojci:
- 8 manjih palačinki
- 3 jajeta
- 200 g šampinjona
- 1 dl pavlake
- 100 g kačkavalja
- 1 manji praziluk
- mešavina začina, ulje
Način pripreme:
1. Praziluk iseći na kockice, a šampinjone na listove.
3. Kada se dinstano povrće ohladi, dodati jaja, pavlaku, rendani kačkavalj i promešati.
4. Kalupe za mafine nauljiti pa ih obložiti pečenim palačinkama (krajeve po potrebi skratiti).
5. Palačinke napuniti filom od povrća i jaja. Peći u zagrejanoj rerni na 180 ºC dok fil ne porumeni (ukoliko vrhovi palačinki počnu da tamne, prekrite ih folijom).
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)