Sastojci:
- 8 pečenih tortilja
- 2 konzerve tunjevine
- 100 g majoneza
- 1 dl pavlake
- 2 kašike soka od limuna
- 100 g kupusa
- 3 šargarepe
- 2 glavice crvenog luka
- 1 manja zelena salata
Priprema:
1. Kupus i šargarepu izrendati, a crveni luk iseći na rebarca.
3. Posebno umutiti majonez, pavlaku i sok od limuna.
4. Tortilje premazati smesom od majoneza pa prekriti listovima zelene salate. Zatim naneti malo tunjevine, crvenog luka, šargarepe i kupusa te preklopiti.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)