Sastojci:
- 8 pečenih tortilja
- 400 g pilećeg belog mesa
- 100 g majoneza
- 1 dl pavlake
- 2 kisela krastavca
- prstohvat belog luka u prahu
- 1 manja zelena salata
- 150 g kupusa
- 1 cvekla
- mešavina začina
Priprema:
1. Pileće belo meso iseći na štapiće i začiniti po ukusu. Zatim ga propržiti na vrelom ulju da porumeni.
3. Kupus i cveklu izrendati.
4. Tortilje premazati smesom od majoneza, a zatim preklopiti listovima zelene salate. Rasporediti pomalo piletine, posuti kupusom i cveklom pa preklopiti.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)