Sastojci:
- 500 g pečene junetine
- 150 g pirinča
- 1 kašika senfa
- 300 g majoneza
- 2 dl pavlake
- 4 jajeta
- 200 g kiselih krastavaca
- 1 praziluk
- 1 veća crvena paprika
- mešavina začina
- so, biber
Priprema:
1. Pirinač obariti u slanoj vodi pa ga ocediti od suvišne tečnosti.
3. Jaja obariti i izrendati na krupno rende.
4. Posebno umutiti majonez, pavlaku i senf.
5. U većoj posudi sjediniti junetinu, papriku, jaja, kisele krastavce, pirinač i praziluk.
6. Preliti pripremljenom smesom od majoneza, dodati začine po ukusu i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)