Sastojci:
- 2 jajeta
- 1 dl ulja
- 2,5 dl mleka
- 6 kašika brašna
- 15 kašika palente
- 1/2 kesice praška za pecivo
- 150 g švapskog sira
- 1 dl mineralne vode
- 150 g domaćih kobasica
- 150 g čeri paradajza
- so
Priprema:
1. Belanca odvojiti od žumanaca i umutiti u čvrst sneg.
3. U pripremljenu smesu dodati sneg od belanaca i polako promešati.
4. Manje kalupe za projice nauljiti i posuti brašnom pa sipati u njih pripremljenu smesu. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok projice ne porumene.
5. Na čačkalice nabosti po kolut kobasice i jedan šeri paradajz i probosti kroz svaki komad proje.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)