20 pečenih paprika
10 kiselih krastavčića
400 g kačkavalja
6 jaja
1 kisela pavlaka
250 g suvog vrata
Priprema:
1. Paprike ispohovati i ostaviti da se ohlade. Krastavčiće isecite na kolutiće ili uzdužno.
2. Za fil tvrdo skuvati jaja, odvojiti samo žumanca, izdrobiti ih viljuškom i pomešati sa 300 grama rendanog kačkavalja i pavlakom. Od te mase odvojiti jednu čašu i ostaviti sa strane. U ostatak fila dodati iseckan suvi vrat.
3. U činiju ili uži pleh ređati red paprika, red fila, red krastavčića i tako dok se sve ne potroši.
4. Odozgo premazati filom koji ste odvojili i posuti sa 100 grama rendanog kačkavalja.
Slične Vesti
Najslađi pokloni na koje niko neće ostati ravnodušan: Recepti za 4 savršena praznična slatkiša
Novogodišnji recepti - Najslađi pokloni na koje niko neće ostati ravnodušan!
29/12/2021
Saznajte višeKuvajte sa Gvinet Paltrou: Recept za najukusnije špagete karbonara
Recept Gvinet Paltrou za jedno od najpoznatijih jela italijanske kuhinje
28/11/2021
Saznajte višePročitajte još
Snežna novogodišnja bajka bez jelke! Deca su bili dekorateri Mirkinog prazničnog doma
Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je u pravom novogodišnjem ruhu
21/12/2024
Saznajte višeHONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
HONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
20/12/2024
Saznajte višePosne palačinke spremne za 10 minuta: Bez mleka i jaja, a mekane kao duša
Posne palačinke za celu porodicu
20/12/2024
Saznajte višeOdržana gala premijera Diznijeve animacije "Mufasa - Kralj lavova“
Održana gala premijera Diznijeve animacije "Mufasa: Kralj lavova“
19/12/2024
Saznajte višeNikoljdan bez glavnog specijaliteta ne može da prođe! Recept Zorice Brunclik ćete odmah isprobati
Brancin po receptu Zorice Brunclik
19/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)