Dragi gosti su došli nenajavljeni, a vi nemate čime da ih poslužite? Ne brinite, pred vama je recept koji će vam uštedeti vreme i osigurati slatki zalogaj.
Sastojci za tortu:
30 grama kakao praha
90 grama brašna
malo soli
prašak za pecivo
20 grama šećera
6 malih kašika kokosovog ili biljnog ulja
80 ml mleka
pola kašikice ekstrakta vanile
Način pripreme:
Pomešajte suve sastojke. Potom dodajte tečne i sve dobro pomešajte. Smesu stavite u manji kalup za torte i pecite 14 minuta u pećnici na 170 stepeni. Ukoliko ipak želite da je malo dekorišete čokoladna glazura biće brzo i efektno rešenje.
Slične Vesti
Hari i Megan obožavaju ovu kombinaciju: Recept za kolač od zove i limuna
Kolač od limuna i zove - jednostavan, a prepun ukusa
06/06/2022
Saznajte višeLetećete oko nje kao kolibri oko cveta: Una Piale oduševila receptom za čuvenu Kolibri tortu
Kolibri torta po receptu Une Piale
13/02/2022
Saznajte višeKraljica čokoladnog užitka: Donosimo vam originalan recept za čuvenu Saher tortu
Saher torta - Najpopularniji bečki desert
21/08/2021
Saznajte višePročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)