Sastojci:
250 g junetine od buta
250 g piletine
1 glavica crnog luka
2 šargarepe
1 paštrnak
2 kašike senfa
250 g šampinjona
2 dl soka od paradajza
200 g sitne testenine u obliku
školjkica
5 kašika ulja
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Crni luk, šargarepu i paštrnak očistiti i iseći na kockice, šampinjone takođe. Junetinu i piletinu očistiti od žilica i iseći na sitnije kocke.
2. Na malo ulja propržiti luk kako bi postao staklast, zatim dodati paštrnak i šargarepu, pa i njih kratko propržiti.
3. Dodati junetinu i nastaviti sa dinstanjem uz povremeno dolivanje vode. Kada je junetina napola gotova, dodati piletinu i nastaviti sa dinstanjem.
4. Kada meso omekša, dodati senf, šampinjone, sok od paradajza, testeninu i začine po ukusu. Naliti vodom i nastaviti sa kuvanjem dok testenina ne omekša.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)