Sastojci:
250 g junetine od buta
250 g piletine
1 glavica crnog luka
2 šargarepe
1 paštrnak
2 kašike senfa
250 g šampinjona
2 dl soka od paradajza
200 g sitne testenine u obliku
školjkica
5 kašika ulja
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Crni luk, šargarepu i paštrnak očistiti i iseći na kockice, šampinjone takođe. Junetinu i piletinu očistiti od žilica i iseći na sitnije kocke.
2. Na malo ulja propržiti luk kako bi postao staklast, zatim dodati paštrnak i šargarepu, pa i njih kratko propržiti.
3. Dodati junetinu i nastaviti sa dinstanjem uz povremeno dolivanje vode. Kada je junetina napola gotova, dodati piletinu i nastaviti sa dinstanjem.
4. Kada meso omekša, dodati senf, šampinjone, sok od paradajza, testeninu i začine po ukusu. Naliti vodom i nastaviti sa kuvanjem dok testenina ne omekša.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Predstavnici sedme sile za dva dana prikupili 700.000 dinara za pomoć bolesnim mališanima
25/12/2024
Saznajte višeRecept Radoša Bajića za sočne krmenadle zapisuju i vrsne domaćice
Recept Radoša Bajića oduševiće i vrsne domaćice
25/12/2024
Saznajte višeI ove zimske sezone nosimo novu SUPERHERO kolekciju i pomažemo NURDOR-u
Mastercard i NURDOR nas podsećaju na važnost podrške zajednici i da svako od nas može biti superheroj
25/12/2024
Saznajte višeJK je rekorderka, okitila čak četiri jelke, neki ukrasi su veći od nameštaja u kući FOTO
Jelka Jelene Karleuše je nestvarna
25/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)