Kako da se rešite celulita u kratkom roku: Da, kreme i te kako rade!

Kako da se rešite celulita u kratkom roku: Da, kreme i te kako rade!

Autor: | 01/07/2024

0

Odlazak na letovanje se bliži, a celulit je i dalje tu. Ne očajavajte, postoji rešenje. U ovom članku saznaćete kako da se rešite celulita u kratkom roku.

Ako imate celulit, sigurno ste se već informisali o tome šta ga izaziva, a danas ćemo se pozabaviti njegovim elimisanjem. Budući da je leto već počelo, vreme je da ga napadnete sa svih strana. To je siguran način za uspeh. U nastavku ćete saznati koje su najbolje strategije za brzo elimisanje celulita i koji anticelulit prozvodi zaista deluju.

Kako da se rešite celulita u kratkom roku: Ovo zaista deluje!

1. Odmah prestanite da konzumirate sledeće namirnice!

Slatkiše i grickalice: Šećer izaziva zadržavanje tečnosti, upalu i skladištenje telesne masti - sve to može povećati pojavu celulita. Pročitajte etikete i pokušajte da smanjite ili uklonite dodatni šećer. Ograničite i unos natrijuma, jer je so jedan od glavnih uzroka zadržavanja vode.

Rafinisano brašno i proizvodi od rafinisanih žitarica: Oni se brzo razlažu u šećer i imaju visok sadržaj kalorija.

Svu prerađenu hranu koja sadrži transmasti: Generalno su nezdrave i mogu pogoršati celulit.

2. Konzumirajte sledeće namirnice svaki dan

Gubitak težine, a zatim održavanje zdravog procenta telesne masti može pomoći u smanjenju pojave celulita. Neke od najboljih namirnica za smanjenje ili prevenciju celulita su:

Laneno seme

Lan je odličan za zdravlje kože i opšte zdravlje jer modulira nivoe estrogena i takođe može povećati proizvodnju kolagena. Možete dodati kašiku samlevenog lanenog semena u smuti ili kefir.

Krastavac

Da biste se oslobodili celulita, treba da unosite dovoljno vode i da pospešite izbacivanje toksina iz organizma. Zato treba jesti krastavac svaki dan. Ili napravite anticelulit smuti: izmiksajte u blenderu pola krastavca, komadić svežeg korena đumbira, pola vezice svežeg lista korijandera i jednu stabljiku celera. Uz to, pijte minimum dva litra vode dnevno.

Namirnice bogate vlaknima

Ovo uključuje povrće, orašaste plodove, semenke i bobice. Vlakna pomažu u čišćenju debelog creva, suzbijanju gladi, podržavaju metabolizam i balansiraju hormone. Hrana bogata vlaknima koja sadrži puno antioksidanata, kao što su lisnato povrće ili bobice, takođe je korisna zbog svoje sposobnosti da smanji oštećenja koja izazivaju slobodni radikali (ubrzano stare kožu).

Hrana bogata kalijumom

Ispiranje viška tečnosti i otpada iz ćelija može pomoći u smanjenju celulita. Zeleno lisnato povrće, avokado, banane, kokosova voda i mlečni proizvodi su bogati kalijumom koji pospešuje izbacivanje viška vode iz organizma, a samim tim podstiče detoksikaciju i razgradnju celulita.

3. Svakodnevno suvo četkanje i masaža

Pojačavanjem protoka krvi i limfne drenaže, suvo četkanje kože i tretmani masaže mogu pospešiti eliminaciju celulita. Ali bitno je da ih izvodite svakodnevno ako želite da se brzo rešite celulita.

4. Kako da se rešite celulita u kratkom roku: Napadnite celulit iznutra!

Promo

 

Ako želite da se brzo rešite celulita, isprobajte Collistar Anticelullite kapsule. U kombinaciji sa ostalim proizvodima daje fantastične rezultate. Anticelulit kapsule svoju izuzetnu efikasnost duguju revolucionarnom jedinjenju dva sastojka u njihovom najčistijem obliku (bez vode i konzervansa): kofeinu koji razlaže masti i ekstraktu divljeg kestena (escin) koji pospešuje izbacivanje viška tečnosti.

Namenjene su svim tipovima kože kao moćni tretman za uporan i očvrsli celulit i kao povremeni “šok” anticelulit tretman. Ova snažna formula izbacuje višak vode iz kožnih tkiva i smanjuje obim tela, učvršćuje kožu, čineći je glatkom i gipkom, a "pomorandžinu koru" manje vidljivom.

5. Redovan piling - pod obavezno!

Promo

 

Ako želite da prozivodi (kreme, gelovi, ulja) protiv celulita dopru u dublje slojeve kože i odrade svoj posao, onda im "pripremite teren". A to ćete postići odličnim pilingom COLLISTAR Body Talasso-Scrub Anti-Water.

Obogaćen aktivnim biljnim ekstraktima koji izbacuju višak vode i razlažu masne naslage, ovaj Talasso-piling pojačava efekat saune i podstiče detoksikaciju organizma. Osim što odstranjuje površinski sloj kože (izumrle ćelije), hrani, pruža dodatnu hidrataciju i zateže, revitalizuje i obezbeđuje neophodnu energiju. Koža postaje mekana i glatka i ne zahteva dodatnu hidrataciju. Namenjen je svim tipovima kože, naročito pre anticelulit tretmana, kao i pre sunčanja ili samopotamnjivanja.

6. Udarni tretman za celulit

Promo

 

Nakon pilinga, na stomak, zadnjicu i butine nanesite superkoncentrovani Body Anticellulite Slimming Superconcentrate. Tretman sa dvostrukim dejstvom: protiv celulita i protiv masnih naslaga. Zahvaljujući specifičnom kompleksu Cell-Nocturne System® ovaj koncentrat koristi prednosti noćnog bioritma kožnih tkiva i pruža ciljano dejstvo na ćelije zahvaćene celulitom u periodu kada koža najefikasnije reaguje na tretmane.

Sadrži veoma visoku koncentraciju kofeina koji prodire u najdublje slojeve epiderma, ciljano deluje na ćelije masnog tkiva i telo čini “lakšim” i čvršćim. Zahvaljujući visokoj koncentraciji morskih soli tretman obezbeđuje i efikasnu drenažu kožnih tkiva.

Ova jedinstvena formula sadrži i inovativni kompleks Transcutol® koji ubrzava penetraciju aktivnih sastojaka i optimizuje rezultate. Koncentrat je lagane teksture i prijatnog mirisa, brzo se upija i ne ostavlja masne tragove. Preporučuje se za sve tipove celulita, a posebno u slučaju kada je povezan sa zadržavanjem viška vode u tkivima i kada delovi tela obuhvaćeni celulitom deluju “grozdasto”.

7. Gel koji istovremeno i rashlađuje i topi celulit

Promo

 

Collistar Anticellulite Crio Gel sadrži dva moćna aktivna sastojka (crveni brazilski biber i kofein), koji intenzivno deluju na masne naslage, na tri nivoa:

1. ograničavaju formiranje zrelih masnih ćelija,

2. sprečavaju nagomilavanje novih i

3. podstiču uklanjanje već postojećih ćelija masnog tkiva.

Ova raskošna formula je obogaćena biljnim ekstraktima ananasa, divljeg kestena i borovnice koji imaju drenirajuća svojstva i koji, zajedno sa ekstraktom fermentisane zelene kafe (bogate flavonoidima), sprečavaju dalje nakupljanje viška tečnosti u kožnim tkivima. Formulisan na bazi krioterapije, stimuliše mikrocirkulaciju u tretiranim zonama i pruža osećaj lakoće već u trenutku nanošenja.

8. Krema koja zaista eliminiše celulit

Promo

 

Anticellulite Draining Gel-Mud je gel-krema protiv celulita povezanog sa zadržavanjem vode. Ova jedinstvena formula kombinuje izuzetnu efikasnost aktivnih sastojaka anticelulit blata i Slim Drone® Complex koji ima svojstvo da transportuje snažne lipolitičke aktivne sastojke pravo “u centar”, odnosno u ćelije masnog tkiva, čime pokreće njihovo razlaganje.

Inovativna i prijatna gel-tekstura odmah se upija, ne masti garderobu i ne ispira se, a deluje izuzetno brzo. Već posle prve upotrebe koža tela postaje glatka i čvrsta, a tretirana područja rasterećena i sa primetnim osećajem lakoće.

www.instagram.com/collistarsrbija

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Pročitajte još