Kraljevska porodica na Lajflajn Njujork dobrotvornom prijemu

Kraljevska porodica na Lajflajn Njujork dobrotvornom prijemu

Autor: | 29/04/2013

0
Princeza Katarina, Vuk Jeremić sa suprugom Natašom, Dejvid Hršik sa prijateljima Lajflajn Njujork humanitarne organizacije

Njihova kraljevska visočanstva prestolonaslednik Aleksandar, princeza Katarina, princ Petar, princ Aleksandar i unuci kraljevskog para Nikolas Garfankl i Amanda Garfankl prisustvovali su dobrotvornom prijemu u korist radažLajflan Njujork humanitarne organizacije koja je pod pokroviteljstvom Njenog kraljevskog visočanstva princeze Katarine.
Specijalni gosti bili su Vuk Jeremić, predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, sa suprugom Natašom Jeremić i Feodor Starčević. Upravni odbor Lajflajn Njujork humanitarne organizacije je takođe prisustvovao: predsednik Dejvid Hršik, Čeri Kofman, Suzan Gutfrend, Kaši Ejn i Robin Dolč.
Događaj je organizovan uz podršku Morgan Stenli investicione banke koja od osnivanja 1935. pomaže u redefinisanju značenja finansijskih usluga i unapređenja poslovanja i načina savetovanja svojih klijenata u strateškim transakcijama. Doprinela je pionirskom širenju finansijskih i tržišta kapitala kao i pružanja novih mogućnosti institucionalnim i individualnim investitorima uz to prepoznajući važnost savesnog upravljanja i korporativno-socijalne odgovornosti.
Lajflajn Njujork sarađuje sa Fondacijom NJ.K.V. princeze Katarine koja je osnovana 2001. u Beogradu radi unapređenja zdravstva i dobrobiti svih kojima je pomoć potrebna u Srbiji bez obzira na religiju ili etničku pripadnost. Lajflajn je tokom godina obezbedio neonatalne uređaje, mobilnu mamografsku jedinicu, treninge za medicinsko osoblje, bolničke krevete i dušeke za dečija odeljenja, uređaje za decu sa oštećenim sluhom kao i kompjutere za decu bez roditeljskog staranja.

Princ Petar, princ Aleksandar, Vuk Jeremić sa suprugom Natašom, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, unuci kraljevskog para Nikolas Garfankl i Amanda Garfankl sa prijateljima Lajflajn Njujork humanitarne organizacije
Princeza Katarina
Vuk Jeremić sa suprugom Natašom Jeremić, Suzan Gutfrend i princezom Katarinom

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: