Sastojci:
- 400 g govedine bez kostiju
- 5 dl juneće supe
- 2 crvene paprike babure
- 200 g šeri paradajza
- 3 mlada crna luka
- 2 mlada bela luka
- 1/2 veze peršuna
- 0,5 dl maslinovog ulja
- 1 kašika jabukovog sirćeta
- začin C, biber
Priprema:
1. U manju šerpu sipati juneću supu te dodati govedinu isečenu na rezance i kuvati dok meso ne omekša, a supa ne uvri. Kuvanu govedinu procediti i ostaviti je da se ohladi.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti ohlađenu govedinu, mladi crni i beli luk, papriku, paradajz i peršun.
4. U mešavinu povrća i mesa dodati maslinovo ulje i sirće, začiniti po ukusu i sve dobro promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Nugat kuglice po receptu Nine Janković, novogodišnja poslastica koja se topi u ustima
Recept Nine Janković za nugat kuglice obožavaće cela porodica
22/12/2024
Saznajte višeSnežna novogodišnja bajka bez jelke! Deca su bili dekorateri Mirkinog prazničnog doma
Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je u pravom novogodišnjem ruhu
21/12/2024
Saznajte višeHONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
HONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
20/12/2024
Saznajte višePosne palačinke spremne za 10 minuta: Bez mleka i jaja, a mekane kao duša
Posne palačinke za celu porodicu
20/12/2024
Saznajte višeOdržana gala premijera Diznijeve animacije "Mufasa - Kralj lavova“
Održana gala premijera Diznijeve animacije "Mufasa: Kralj lavova“
19/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)