Mađarska salata

Mađarska salata

Autor: | 08/12/2013

0

Sastojci:

  • 400 g govedine bez kostiju
  • 5 dl juneće supe
  • 2 crvene paprike babure
  • 200 g šeri paradajza
  • 3 mlada crna luka
  • 2 mlada bela luka
  • 1/2 veze peršuna
  • 0,5 dl maslinovog ulja
  • 1 kašika jabukovog sirćeta
  • začin C, biber

Priprema:

1. U manju šerpu sipati juneću supu te dodati govedinu isečenu na rezance i kuvati dok meso ne omekša, a supa ne uvri. Kuvanu govedinu procediti i ostaviti je da se ohladi.

2. Crvenu papriku iseći na rezance, šeri paradajz na polovine, mladi crni i beli luk na kolutove, a peršun sitno iseckati.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti ohlađenu govedinu, mladi crni i beli luk, papriku, paradajz i peršun.
4. U mešavinu povrća i mesa dodati maslinovo ulje i sirće, začiniti po ukusu i sve dobro promešati.

Izvor: Dobra hrana

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti