Sastojci:
- 350 g zamrznutih račića
- 2 sveža krastavca
- 200 g mariniranih šampinjona
- 2 paradajza
- 2 dl pavlake
- 1 dl gustog jogurta
- prstohvat belog luka u prahu
- 1 kašičica mirođije
- mešavina začina, so
Priprema:
1. Račiće obariti u slanoj vodi a zatim ih ocediti od suvišne tečnosti.
3. Umutiti pavlaku, jogurt, beli luk u prahu, mirođiju i začine po ukusu.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti krastavac, paradajz, šampinjone i račiće. Preliti smesom od pavlake i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)