Sastojci:
- 300 g praške šunke
- 4 jajeta
- 1 praziluk
- 200 g kiselog celera iz tegle
- 1 manja konzerva ananasa
- 200 g majoneza
- 2 dl pavlake
- mešavina začina
Priprema:
1. Prašku šunku i praziluk iseći na kockice.
3. Rendani celer iz tegle i ananas ocediti od suvišne tečnosti.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti prašku šunku, praziluk, jaja, ananas i rendani kiseli celer.
5. Posebno umutiti majonez i pavlaku pa začiniti po ukusu. Dobijenu smesu preliti preko seckanih sastojaka i polako promešati varjačom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)