Sastojci:
- 500 g pečenog belog mesa
- 300 g kukuruza šećerca
- 100 g neslanog kikirikija
- 250 g spiralne testenine
- 1 crvena paprika
- 150 g mariniranih šampinjona
- 300 g majoneza
- 2 dl pavlake
- kari, mešavina začina
Priprema:
1. Pečenu piletinu i crvenu papriku iseći na kockice.
3. Testeninu i kukuruz šećerac obariti u slanoj vodi, a potom procediti od suvišne tečnosti.
4. U većoj posudi sjediniti piletinu, papriku, kikiriki, šampinjone, testeninu i kukuruz šećerac.
5. Posebno umutiti majonez i pavlaku pa preliti preko seckanih sastojaka. Dodati malo karija i mešavinu začina po ukusu te sve zajedno polako promešati da se dobije ujednačena smesa.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)