Sastojci:
- 200 g korena celera
- 150 g šargarepe
- 1 veća kisela jabuka
- 2 veća krompira
- 3 jajeta
- 100 g kiselih krastavaca
- 1 manji praziluk
- 100 g badema
- 2 pavlake
- 1/2 limuna
- 200 g majoneza
- so, biber
1. Šargarepu, jabuku i celer očistiti i izrendati na krupno rende.
2. Krompir zajedno sa ljuskom obariti a potom ga oguliti i iseći na kockice. Jaja takođe obariti i iseckati na kockice.
3. Kisele krastavce i praziluk iseći na kockice, a bademe krupno iseckati.
4. Posebno umutiti majonez i pavlaku sa malo soka od limuna.
5. U odgovarajućoj posudi sjediniti seckane sastojke i preliti ih smesom od majoneza. Dodati začine po ukusu i polako promešati varjačom.
6. Gotovu salatu ostaviti u frižideru da se ohladi pre služenja.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Koliko jaja farbate za Uskrs? Nije svejedno, evo zašto, obratite pažnju
Simbolika boja u koje se farbaju jaja vrlo je duboka
15/04/2025
Saznajte višeZelena oaza Bežanije: Ilda Šaulić ima najlepše dvorište u Beogradu, pogledajte samo taj raj
Kuća Ilde Šaulić ima prelepo dvorište
15/04/2025
Saznajte višeDa li je 15. april uklet? Titanik, Notr Dam, a onda i ovo
15. april, da li je uklet?
15/04/2025
Saznajte višeDijeta Tanje Savić topi čak i najupornije salo na stomaku, trik je jednostavan
Dijeta Tanje Savić daje fenomenalne rezultate
14/04/2025
Saznajte višeLepa Brena progovorila o Viktoru: Plakala sam koliko mi je bilo teško
Kako je smršao Viktor Živojinović svi bi da znaju
14/04/2025
Saznajte višeKako izbeleti jaja za Uskrs: Jednostavno i efikasno rešenje, bez greške
Kako izbeleti jaja, korak po korak
14/04/2025
Saznajte više
Komentari (0)