Ceca Ražnatović: Ovo će biti moja godina!

Ceca Ražnatović: Ovo će biti moja godina!

Autor: | 11/01/2019

0

Ako se po jutru dan poznaje, period pred nama za Cecu Ražnatović biće radan i uspešan, ali i ispunjen putovanjima. Staru godinu ispratila je u Boru, novu započela u Petrovcu na Moru, a u oba grada održala je koncerte za pamćenje. Posle naporne sezone odlučila je da sebi priušti odmor, tako da će januar provesti neradno, uživajući u svom domu. Tome joj na ruku ide i praznična atmosfera koja u našoj sredini ume da potraje i do sredine meseca. Trenuci koje provodi sa porodicom i prijateljima, kaže, ispunjavaju je srećom i spokojem, a posebno zadovoljstvo predstavlja joj vreme koje provodi sa svojim miljenicima, Ilijom i Petrom, sinovima njene sestre Lidije.

Naš fotograf ovekovečio je trenutak kada ste sa sestrićima kitili jelku. Jesu li dečaci iskoristili priliku da šapnu tetki šta bi voleli da dobiju u paketićima?

- Tetke i služe za to da ispunjavaju želje. Moja deca imaju divnu tetku, koja im je kroz život bila druga majka. I sama se trudim da njenoj deci udovoljim koliko mogu, ali činjenica je da Ilija i Petar imaju povlašćen status. Kad me pitaju s kim želim da se slikam, bez razmišljanja odgovaram - sa blizancima. Sa njima mi je najzabavnije. Morate priznati da su pozirali poput profesionalnih manekena. (smeh)

Posle naporne poslovne sezone u januaru ćete se isključivo odmarati. Šta radite kad ne radite?

- Leškarim, gledam filmove, družim se sa prijateljima. Za mene je to jedan oblik odmora. Opet, kad imate porodicu, niste u mogućnosti da kažete: “E, sad ću samo da spavam i ništa me drugo ne zanima”.

U novogodišnjem obraćanju ljudima koji vas vole i prate poželeli ste da se u ovoj godini dobro osećaju u svojoj koži. Imate li neki savet, kako to izvesti?

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od petka 11. januara.

 

 

Eva Čubrović Mirko Tabašević

Najnovije vesti